dijous, 26 de maig del 2011

CITA A CEGUES



Desprès de força temps sense postejar,m´he animat a escriure un altre post dedicat a les cites a cegues a Internet.

He de dir que no sóc gaire partidari a aquest tipus de cites,ja que no saps com es l´altre persona,i a sobre,el nivell d´espectatives i fracàs potser molt alt...

Dijous 26 de Maig,17:30 p.m.,desprès d´un dia esgotador a la feina i acabant de fer la corresponent migdiada,em disposo a revisar el meu compte de correu diari,em trobo un missatge misteriós dirigit a la meva persona,d´una admiradora desconeguda amb ganes de conèixem.

Aixi doncs,segueixo les instruccions i faig click al link corresponent a la pàgina de cites gratuita que tots i totes,em caigut alguna vegada per curiositat humana.

Tinc sort,la admiradora esta en linea,es a dir,conectada,cambiem impressions i quedem a les 19:00 p.m. a un bar-granja conegut de qualsevol ciutat.

Abans però,em reservo dir-li la meva descripció física,i tots dos ens guiem per la sorpresa i per les fotos del nostre perfil coresponent.

Arribo puntual a la cita,agafo un diari esportiu i demano un tallat per fer passar una mica els nervis, i sec amb una taula al fons del bar mig buit.

Passen 20 minuts eterns,apareixen finalment una mare i la seva filla d´uns 10 anys aproximádament,alço la vista i ens mirem tots dos fugaçment...

Elles dues s´asseuen discretament a una taula darrere meu,penso:-és ella? podria ser..

Passen 30 minuts i no apareix ningú més,pago el tallat i marxo.

Arribo a casa i em trobo un altre missatge al meu ordinador,de la mateixa admiradora preguntat la meva absència i excusant-se que la seva filla tenia ganes de marxar.

Definitivament,era ella...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha coses més interessants a:

http://ducktorrat.blogspot.com.es/2012/02/folganca-del-folcat.html