dilluns, 9 de novembre del 2009

La TINET jornada



Aquest dissabte passat varèm assistir el meu amic Manel i jo,a una jornada força interessant organitzada per la Diputació de Tarragona,conjuntament amb la comunitat d´usuaris d´internet,anomenada TINET.

La jornada,tractaba sobre com elaborar un videobloc,eina que ultimament,amb les aparicions dels blocs,s´està posant força de moda.

Vam tenir la sort de comptar amb el ponent Txaber Allué, el creador de l'exitós videbloc "El Cocinero Fiel", premi Navarra Gourmet 2009, el videobloc gastronòmic més visitat de tot l'Estat, reconegut i guardonat. Txaber Allué va explicar de manera pràctica, enregistrant davant dels assistents una recepta de romesco, com es fa un vídeo que després es penjarà a la xarxa. En aquest cas al seu videobloc. L'experiència també va servir per a què, de manera didàctica i directa, Txaber Allué expliqués i posés en pràctica allí mateix conceptes com la web 2.0, la col·laboració en l'elaboració de continguts, la interacció entre els internautes, compartir coneixement...

Aixi doncs,desprès de treure forces ideies,arribo a la conclusió que amb ganes i seny,es pot crear tot un videobloc,força enginyos.