diumenge, 16 de gener del 2011

L´IGUANA D´ESPLUGUES


Arribem a la ciutat d´Esplugues de Llobregat,ultims dies de l´any que ja em deixat enrere,disposats a gaudir d´un concert de música New Age o com alguns puristes anomenen,New World Music....

Sóm dos vells amics disposats a gaudir de les notes musicals electróniques i nocturnes,del festival anomenat: IGUANA 2010 i celebrat al Centre Civic de la mateixa població.

Sopem tard en el vell centre restaurat amb una modernó molt "fashion" i acord,amb els temps que corren.S´acosta un "TUNO" disposat a fer-nos la guitza a mig sopar,ens el treiem de sobre com podem,i pugem a la sala d´actes,tot just començat el concert.

Un músic mexicà,es defensa com pot,amb notes eléctriques,sortides del sintetitzador i la caixa de ritmes,que juntament amb el seu "apple" portátil,barreja sons i videos de paisatjes onirícs.

Ja sóm quasi al final del concert,toca un el grup "estrella" del festival,que fá versions de J.M.Jarre....

Decidim acabar abans d´hora,la nostra visita,quan de sobte m´adono que m´han pres LA BUFANDA!!!!

Si,la meva estimada bufanda de quadres al estil Oxford,intento desesperat,buscar-la sense éxit...llavors recordo qui ha sigut el "lladregot",i trobo el seu paquet de tabac,que amb les presses,li caigué al terra....

Llavors,penso jo,si ja no tinc la bufanda,quin sentit té tenir un paquet de tabac si està prohibit fumar?

Reflexionem senyors,reflexionem...

1 comentari:

Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha dit...

Jajajaja, molt bó!!!

Vas trobar la bufanda?

Nooo?